Forum forgets me...

Have an idea for improving the forum? Share it here.
ronnies
Posts: 30
Joined: Fri Mar 23, 2018 4:22 am
Location: Edinburgh

Re: Forum forgets me...

Post by ronnies » Mon Dec 10, 2018 10:21 am

That's everything back to normal on the iMac at home too.

Thanks for all the hard work Matt !

Ronnie
Excel Bb/F/Gb/D (Chinese made Yamaha YBL-613G clone)
Bach Stradivarius 42 (unlacquered bell)
whitbey
Posts: 184
Joined: Fri Mar 23, 2018 9:44 am
Location: Rochester Michigan North of Detroit.
Contact:

Re: Forum forgets me...

Post by whitbey » Tue Dec 11, 2018 7:11 am

I am also having troubles.
Before today I had to log in but the password would auto fill. Now today it does not even auto fill.
Also, If I hit a link that takes you off the site (forgot to right click) when I return I have to log in again. Even if I open a new tab while logged in, I have to log in on that tab.
I use Firefox on a fast newer Dell.
Edwards Sterling bell 525/547
Edwards brass bell 547/562
Edwards Jazz w/ Ab valve 500"/.508"
Conn 34H Alto
Bass Bach 50 Bb/F/C dependent.
Cerveny oval euphonium
Full list in profile
User avatar
Matt K
Posts: 1278
Joined: Tue Mar 20, 2018 10:34 pm

Re: Forum forgets me...

Post by Matt K » Tue Dec 11, 2018 8:28 am

whitbey wrote:
Tue Dec 11, 2018 7:11 am
I am also having troubles.
Before today I had to log in but the password would auto fill. Now today it does not even auto fill.
Also, If I hit a link that takes you off the site (forgot to right click) when I return I have to log in again. Even if I open a new tab while logged in, I have to log in on that tab.
I use Firefox on a fast newer Dell.
Did you clear your cookies/cache and flush the dns?
harrisonreed
Posts: 641
Joined: Fri Aug 17, 2018 12:18 pm
Location: Yokohama, Japan

Re: Forum forgets me...

Post by harrisonreed » Tue Dec 11, 2018 10:28 am

Looks like it got fixed for me!
User avatar
Kingfan
Posts: 322
Joined: Wed Apr 11, 2018 8:32 pm
Location: Cleveland, OH

Re: Forum forgets me...

Post by Kingfan » Tue Dec 11, 2018 10:44 am

I just logged in, saved the page in my Favorites again, and it works. I just erased the old one.
I'm not a complete idiot, some parts are still missing! :D
King 2B, 3B, 3B-F, 4B-F, Holton TR-180.
User avatar
Matt K
Posts: 1278
Joined: Tue Mar 20, 2018 10:34 pm

Re: Forum forgets me...

Post by Matt K » Tue Dec 11, 2018 1:41 pm

Kingfan wrote:
Tue Dec 11, 2018 10:44 am
I just logged in, saved the page in my Favorites again, and it works. I just erased the old one.
Great observation; I forget bookmarks exist (I tend to just type t in the url bar and it knows where I want to go :roll: ). If you use a bookmark you possibly will have to change it. Ideally, switch it to:

https://trombonechat.com
Posaunus
Posts: 362
Joined: Fri Mar 23, 2018 9:54 pm
Location: California

Re: Forum forgets me...

Post by Posaunus » Tue Dec 11, 2018 6:15 pm

Works great now. No need to Log In every time any longer.

Thanks, Matt! :good:
ronnies
Posts: 30
Joined: Fri Mar 23, 2018 4:22 am
Location: Edinburgh

Re: Forum forgets me...

Post by ronnies » Wed Dec 12, 2018 4:33 am

Matt K wrote:
Tue Dec 11, 2018 1:41 pm
Kingfan wrote:
Tue Dec 11, 2018 10:44 am
I just logged in, saved the page in my Favorites again, and it works. I just erased the old one.
Great observation; I forget bookmarks exist (I tend to just type t in the url bar and it knows where I want to go :roll: ). If you use a bookmark you possibly will have to change it. Ideally, switch it to:

https://trombonechat.com
I had to do that on the Macs too.

Ronnie
Excel Bb/F/Gb/D (Chinese made Yamaha YBL-613G clone)
Bach Stradivarius 42 (unlacquered bell)
User avatar
ghmerrill
Posts: 450
Joined: Mon Apr 02, 2018 4:41 pm
Location: Central North Carolina

Re: Forum forgets me...

Post by ghmerrill » Wed Dec 12, 2018 5:45 am

Yeah, all along bookmarks are one of the things that have exposed some of the problems. Always dangerous to assume that other users employ the same scenarios that you do. :) That's a major reason that commercial products have independent testing departments isolated from development -- or at least they should and used to, though I see a lot of evidence in web products that indicates otherwise. :roll: (Why don't you guys have some kind of grumpy old man smilie? Some sort of age discrimination?)
Gary Merrill
Wessex EEb Bass tuba
Mack Brass Compensating Euph
Amati Oval Euph
1924 Buescher 3-valve Eb tuba
Schiller American Heritage 7B clone bass trombone (DE LB K/K9/112 Lexan, Brass Ark MV50R)
1947 Olds "Standard" trombone (Olds #3)
User avatar
Matt K
Posts: 1278
Joined: Tue Mar 20, 2018 10:34 pm

Re: Forum forgets me...

Post by Matt K » Wed Dec 12, 2018 7:02 am

ghmerrill wrote:
Wed Dec 12, 2018 5:45 am
Yeah, all along bookmarks are one of the things that have exposed some of the problems. Always dangerous to assume that other users employ the same scenarios that you do. :) That's a major reason that commercial products have independent testing departments isolated from development -- or at least they should and used to, though I see a lot of evidence in web products that indicates otherwise. :roll: (Why don't you guys have some kind of grumpy old man smilie? Some sort of age discrimination?)
Test driven development works only so far as you know to write the test for it, which I would not have even thought to in this case!


D''oh! :good:
User avatar
ghmerrill
Posts: 450
Joined: Mon Apr 02, 2018 4:41 pm
Location: Central North Carolina

Re: Forum forgets me...

Post by ghmerrill » Wed Dec 12, 2018 10:24 am

Scenario driven UI/UX testing via personas ala Cooper. :) It's the only way to go -- but a hard sell even within large commercial development environments because (ignorant) management often sees it as an "unnecessary" expense (which is also difficult to apply metrics to). And it's resisted by developers. So they'd rather spend predictable quantities of money on support and upgrades (which continue to fail to address problems) -- even if that results in more expense and much less user satisfaction. T'is the way things have gone in the development world.
Gary Merrill
Wessex EEb Bass tuba
Mack Brass Compensating Euph
Amati Oval Euph
1924 Buescher 3-valve Eb tuba
Schiller American Heritage 7B clone bass trombone (DE LB K/K9/112 Lexan, Brass Ark MV50R)
1947 Olds "Standard" trombone (Olds #3)
User avatar
Savio
Posts: 146
Joined: Thu Apr 26, 2018 5:23 pm

Re: Forum forgets me...

Post by Savio » Thu Dec 13, 2018 2:49 pm

Never had problem with this before but the last few days I had trouble logging in. Had to look up my password in my email. But now Im in again.
Leif
User avatar
Matt K
Posts: 1278
Joined: Tue Mar 20, 2018 10:34 pm

Re: Forum forgets me...

Post by Matt K » Thu Dec 13, 2018 2:57 pm

Savio wrote:
Thu Dec 13, 2018 2:49 pm
Never had problem with this before but the last few days I had trouble logging in. Had to look up my password in my email. But now Im in again.
Leif
:good: The changes very likely kicked everyone out but everything should be substantially more stable now.
User avatar
SteveP
Posts: 7
Joined: Mon Mar 26, 2018 5:22 pm

Re: Forum forgets me...

Post by SteveP » Fri Dec 14, 2018 10:01 pm

Had a shortcut on my desktop for TC that didn't have the "s" after "http". Adding the "s" seems to have fixed login/recognition problems. Pretty simple.
Lake Havasu Regional Orchestra (tuba/board/treasurer)
Lake Havasu Symphonic Winds (board/treasurer)
Post Reply

Return to “Comments & Suggestions”